Soitappa tästä

Yrityksen uudet verkkosivut – Kivikon hinauspalvelu

Yrityksen uudet verkkosivut – Kivikon hinauspalvelu

mennessä | tammi 13, 2023 | Divi teema, Hosting palvelu, Wordpress verkkosivut

Yrityksen uudet verkkosivut

Uuden yrityksen verkkosivuprojekti Helsingin autohinauspalvelulle syntyi asiakkaan aloitteesta syyskuun puolessa välissä. Kysymyksessä oli kokonaan uusi liiketoiminta yrityksellä ja heillä oli jonkinlainen mielikuva siitä mitä verkkosivuilla pitäisi olla. Liiketoimintaprojektista sovittaessa kävi selville, että voimme rakentaa verkkosivut hintahaarukalla 640 € – 1000 €.

Kävimme yrityksenä pyörähtämässä Helsingin Kivikossa ja teimme sopimuksen yrityksen uusista verkkosivuista avaimet käteen periaatteella eli varaamme domainin www.kivikonhinauspalvelu.fi ja otamme yrityksemme hostauspalvelun käyttöömme. Samalla kävimme läpi sivuston sisältöön liittyviä kysymyksiä.

Millaiset ovat hyvät verkkosivut yritykselle?

Hyvät verkkosivut ovat selkeitä, helppokäyttöisiä ja visuaalisesti miellyttäviä. Ne ovat myös optimoituja hakukoneille, ja niillä on hyvä navigointi ja toimiva sisällönjärjestys. Lisäksi niiden tulee olla yhteensopivia eri selaimilla ja laitteilla. Tärkeintä on kuitenkin, että ne vastaavat käyttäjien tarpeita ja tukevat yrityksen tai organisaation tavoitteita. Pyrimme huomioimaan verkkosivujen rakentamisprosessissa nämä tekijät.

Selkeät verkkosivut ovat…

Selkeä verkkosivurakenne on yksinkertainen ja intuitiivinen, ja se tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen tavan navigoinnille. Tärkeitä elementtejä ovat käytettävyydeltään hyvä ja selkeä navigointi, selkeät ja ymmärrettävät sisällönotsikot, sekä hyvä sisällön järjestys. Tärkeää on myös, että verkkosivulla on selkeä ja yhtenäinen ulkoasu, joka on yhteneväinen yrityksen tai organisaation visuaaliseen ilmeeseen. Lisäksi verkkosivuston tulee olla optimoitu hakukoneille, jotta se löytyy helposti hakukoneista.

Tarvitsetko verkkosivujesi ohella brändäystä?

Mikäli olet aloitteleva yrittäjä ja sinulla ei ole omaa graafista ilmettä voimme olla rakentamassa sitä yhdessä sinun yrityksesi kanssa. Saat helposti monistettavan ja yhdenmukaisen tyylin verkkosivujesi mukana koko yritystoimintaasi! Rakentaessamme kivikonhinauspalvelulle verkkosivuja teimme heille logon, sekä hahmotimme värimaailman heidän toiveidensa mukaisesti.

Helppokäyttöiset verkkosivut ovat…

Helppokäyttöiset verkkosivut ovat verkkosivuja, joilla on selkeä ja intuitiivinen navigointi, ja jotka ovat käyttäjälle helposti ymmärrettäviä ja käytettäviä. Ne ovat suunniteltu siten, että käyttäjä voi löytää tietoa tai toimintoja helposti ja nopeasti. Tärkeitä elementtejä ovat esimerkiksi selkeä sisällön järjestys, käytettävyydeltään hyvä navigointi, sekä lisäksi verkkosivuston tulee olla yhteensopiva eri selaimilla ja laitteilla, ja sen tulee sisältää tarvittavat toiminnot, kuten lomakkeet ja linkit.

Tarvitsetko toiminnallisuutta yrityksesi uusille verkkosivuille?

Verkkosivujen toiminnallisuus palvelee asiakkaistasi ja luo edellytyksiä paremmalle kokemukselle yrityksestäsi. Samalla yrityksesi voi säästää työntekijäresursseja kun osa palveluista on tarjottu verkkosivujesi kautta. Toiminnallisuuksia voi olla vaikkapa

 • Ajanvarauskalenterit; sähköinen ajanvarauskalenteri yrityksen asiakasrajapintojen ja työntekijäresurssien kohdentamiseen.
 • Laskimet; Laskimien avulla asiakas hahmottaa palvelujen tai tuotteiden hinnoittelua sekä kokonaiskulurakennetta.

Kauttamme yrityksesi saa verkkosivut palvelemaan yritystäsi sekä asiakasta!

Tutustu ajanvarauskalenteriimme klikkaamalla kuvaa. Meillä on tarjottavana erilaisia vaihtoehtoja sähköisiin kalentereihin.

 

Ajanvarauskalenteri yritysten tarpeisiin.

Pienyrityksen verkkosivut

Pienyrityksen verkkosivuja perustettaessa on hyvä huomioida seuraavat seikat. Pienyritykselle riittävät verkkosivut ovat selkeitä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat tarvittavat tiedot yrityksen toiminnasta ja tarjoamista palveluista. Pienyritykselle tärkeitä elementtejä ovat esimerkiksi yrityksen perustiedot, kuten yhteystiedot ja sijainti, selkeä kuvaus yrityksen tarjoamista palveluista tai tuotteista sekä mahdollisuus ottaa yhteyttä yritykseen. Lisäksi verkkosivuston tulee tarjota helppokäyttöinen ja selkeä navigointi, jotta käyttäjä löytää tarvitsemansa tiedot helposti. Verkkosivuston tulee olla myös optimoitu hakukoneille, jotta se löytyy helposti hakukoneista. Lisäksi pienyritykselle on tärkeää, että verkkosivusto vastaa yrityksen visuaalista ilmettä ja on yhteneväinen yrityksen muun markkinoinnin kanssa.

Tarvitseeko pienyrityksesi uudet verkkosivut?

Suurin osa asiakkaista tutustuu yritykseen ensimmäisen kerran verkkosivujen kautta. Onpa kyseessä suuri tai pieni yritys, verkkosivut ovat monesti se ensimmäinen käyntikortti sivuille. Kauttamme saat pienyrityksellesi uudet verkkosivut tehokkaasti, hyvän näköisinä ja optimoituna.

Yrityksen uusien verkkosivujen rakenne

Liika on liikaa ja vähän on liian vähän. Kuten yllä on annettu ymmärtää uusien verkkosivujen rakenne pienyritykselle voi näyttää tältä.

 1. Yrityksen esittely sivu (Landing page) – sivun osa johon asiakas yleensä saapuu ensimmäisen kerran. Se luo ensivaikutelman yrityksestäsi.
 2. Tuote tai palvelu sivu (Service page) – tässä verkkosivun osassa käydään läpi palvelut joita yrityksesi tarjoaa. Tästä sivusta voi lähteä linkitykset tarkemmalle palvelukuvaus sivulle (subpage). Tässä tietysti vaikuttaa yrityksen koko ja palvelu.
 3. Yhteystieto sivu (Contact page) – haluat toki että yrityksesi löydetään verkkosivujesi kautta.

Mitä Pienyrityksen verkkosivut maksavat?

Meillä pääset helposti alkuun! Yllä olevalla esimerkkisivusto palvelukokonaisuudessamme maksaa 200€ – aloitusmaksu, jonka jälkeen kun sivut ovat luovutuskunnossa ja hyväksytty maksaa verkkosivut sinulle 25€/kk. Tämä on kokonaishinta kaikelle! Katso palvelusisältömme!

 

Yrityksen uudet verkkosivut – rakentaminen ja prosessi

Wordpress sivuston pystyttäminen tapahtuu monessa vaiheessa. Ensiksi varataan domain, jonka jälkeen otetaan webhotelli. Tarjoamme nämä asiakkaalle meidän kokonaisratkaisussa.

Teeman asentaminen

Kivikon hinauspalvelun sivustolle ladattiin käyttämämme Diviteema, joka on helposti muokattava premium luokan teema, jonka asiakas saa käyttöönsä sivustolle kauttamme. Lisäksi kiinnitimme hyväksi havaitut peruslisäosat, jotka liittyvät sivuston nopeuteen ja SEO-optimointiin. Jos haluat perehtyä tarkemmin tähän niin suosittelen tutustumaan vaikkapa viereiseen opetusvideoon. Itse olen oppinut ja opin yhä monesti opetusvideoiden kautta.

Layout uusille verkkosivuille

Muutaman päivän jälkeen laitoimme yritykselle tiedon uusien verkkosivujen layout ehdotuksesta ja se hyväksyttiin. Sivuston rakentaminen kesti itsessään noin kaksi viikkoa. Käytämme monesti valmiita design layout tyylejä, näin säästämme aikaa ja varojasi, kun voimme keskittyä parempaan asiakaskokemukseen, sekä muihin verkkosivujen toiminnallisuuksiin.

Yritykselle uusi logo

Teimme samalla myös logon yritykselle, sekä loimme pohjan googlen yritystiliksi. Haluamme ja pystymme palvelemaan yrityksiä kokonaisvaltaisesti verkkoratkaisuissa. Erityisen suuren hyödyn saavat uudet ja aloittelevat yritykset. Mikäli yrityksesi tarvitsee visuaalisen ilmeen uudistamista, niin kannattaa kysyä meiltä palveluratkaisua.

Verkkosivuille kevyt seo-optimointi

Yrityksen uusia verkkosivuja optimoitiin osittain hakukoneita varten. Usein sivustojen paikallinen (LocalSeo) optimointi on melko vaativa prosessi, mutta tähän hankkeeseen sitä ei kokonaisuudessa suoritettu. GT-Metrix antaa sivustonopeudessa 98 % / 100 %. Nopeus on usein merkittävä tekijä kun pyritään hakukoneoptimointiin.

Uudet verkkosivut sai hyvät nopeustulokset GT-metrix palvelussa.
Divi on wordpress verkkosivujen teema.
Opetusvideo wordpress teemasta
 • Laadukas tausta koneisto Wordpress sivustollesi.
 • Wordpress hosting palvelu ja Domain.
 • Myynti ja laiteoptimoidut verkkosivut.
 • Ravintola-alalle myös mobiiliapp sovellusintegraatio.
 • Hinta-laadu suhde priimaa, sekä yksilöllinen asiakassuhde ja kontaktointi.
 • Koko palvelu segmentti yrityksemme kautta.
Verkkosivut ja hostingpalvelu samassa paketissa.

Tutustu WP-verkkosivujemme palvelukokonaisuuteen ja hinnoitteluun

Yrityksemme hoitaa verkkosivujen hallinnoinnin myös hostaustasolla ja verkkosivut saivat toiminnallisuuden suhteen takuun. Voit tutustua tästä hinnoitteluumme hostauksen ja domainien osalta. Yrityksemme tarjoaa tätä palvelua vain Wordpress verkkosivuasiakkaillemme ei muille. Haluamme että yrityksesi verkkokotisivut ovat kokonaisuudessaan hyvissä käsissä.

Tarjoamme kk-maksullista vaihtoehtoa verkkosivujen rakentamiseen ja ylläpitoon.

Yrityksen uudet verkkosivut palvelusisältö

Meiltä saat kokonaisratkaisun yrityksesi uusiin verkkosivuihin. Kokonaisratkaisu tarkoittaa meillä seuraavia asioita.

 • Domain – Hankimme sinulle haluamasi domainin ja talletamme sen webhotelliimme.
 • Hosting – Luomme omaan hostausympäristöömme riittävän kokoisen ja tarvitsemasi palvelukokonaisuuden.
 • Ylläpito ja päivitys – Päivitämme ja annamme sivuillesi reagointitakuun, mikäli yrityksesi sivuilla ilmenee toiminnallisuusongelmia.
 • Laadukkaat ja toimivat lisäosat – Haluamme rakentaa sivuston testatuista ja luotettavista ratkaisuista. Hinnoittelumme pitää sisällään aina tämänkin.
 • Seo-optimointi – Teemme yrityksesi verkkosivuille halusi mukaisen seo-optimoinnin. Huomaathan että tämä on vaiheittainen ja kehittyvä prosessi, joten erinomaisen tuloksen aikaansaamiseksi tämä tarvitsee molemminpuolista sitoutumista sivuston kehittämiseen.
 • Wordpress alusta – Wordpress on maailman suosituin verkkosivualusta. Se mahdollista yrityksen verkkosivu ratkaisujen skaalaamisen lähes muotoon kuin muotoon. Voit tutustua tästä wordpress alustaan. https://wordpress.com

Haluatko maksaa yrityksesi verkkosivupalvelusi yhdelle vai kolmelle luukulle?

Tästä eteenpäin saat laskun samalta luukulta eli meiltä. Yrityksesi ei tarvitse maksaa erikseen webhotellin ja domainin ylläpitäjille, sekä verkkosivujen rakentajalle. Meiltä saat sovitun mukaisen laskun 1/2 vuoden välein, joka pitää sisällään koko verkkosivujen ylläpitoon ja toimintaan liittyvän laskutuksen.

Asiakaspalaute

Sivustot www.kivikonhinauspalvelu.fi on nyt avattu lokakuussa 2022 ja asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Seuraa yritystämme ja sen kehitystä Facebookin kautta. Laita sivustomme tilaukseen, josko vaikka joku kerta teillekin tulisi tarve yrityksen uusille verkkosivuille.

Yhteydenotto ja tutustuminen

Tutustu meidän verkkosivujen palveluratkaisuun sivullamme Wordpress verkkosivut ja hosting

Sinua saattaa kiinnostaa

Accounting for business

Accounting for business

Accounting for business Company accounting is an important part of company management and financial monitoring. The accounts contain information on...

Kirjanpito yritykselle

Kirjanpito yritykselle

Kirjanpito yritykselle Yrityksen kirjanpito on tärkeä osa yrityksen hallintoa ja talouden seurantaa. Kirjanpito sisältää tietoja yrityksen...