Soitappa tästä

Bluepeak Oy – onnistumisia ja epäonnistumisia

Yrittäjien “Sisu” blogi

Miksi yrittäjien blogi?

Oltuani 6 vuotta mukana aktiivisesti yritystoiminnassa olen huomannut että kirjoittaminen on usein paras tapa selkiyttää asioita. Blogin kirjoittaminen ja työstäminen asianmukaiseen kuntoon antaa myös muille eväitä menestyä yritystoiminnassa. Se onkin ensimmäinen asia, joka kannattaa laittaa povitaskuun – ajatus monistettavuudesta.

Hyvä yrittäjä kykenee monistamaan osaamisensa.

Ajattele jos olet hyvä jossakin, ja saat siitä kohtuullisen korvauksen – mutta samalla osaamistasi tarvittaisiin myös laajemmalti. Ammattitaidollasi olisi siis kysyntää ja voisit vastata toisen tarpeisiin. Se voisi tarkoittaa sinulle pysyviä tulovirtoja siitä että joku muu on oppinut tekemästäsi hyvästä työstä. Tämä monistettavuus ja siitä saatavat kohtuulliset tulot ovat yksi Bluepeak yrityksemme kulmakiviä. Kysymys onkin – miten toimintasi voisi skaalautua?

Menestyvä yritystoiminnan arvot – tai ainakin meillä pyritään seuraaviin.

Muuten yritystoiminnassa ei ole hyväksi kateus ja oman aseman menettämisen pelko. Suomalaisen yrittäjän mielenlaatuun sopii auttaminen, kunnioitus ja kohtuullisuus. Tietysti nämä ovat arvoja ja joku voi ajatella että kunnon kapitalisti ei paljon noihin perusta – mutta enpä usko että yritystoiminnan ainut motivaattori raha on. Minulle se ei ainakaan ole… Yritystoiminta ja menestyvä sellainen perustuu tänäkin päivänä ihmisten keskinäisiin suhteisiin ja luottamukseen. Vaikka moni on suomessakin yksityisyrittäjä niin väitän että yksin yrittämällä ei pärjää. Tarkoitan siis sitä että yrittäjällä on aina suhteensa – joko asiakkaisiin tai toisiin yrittäjiin. Haluaisin tämän osion loppuun laittaa tässä yrittäjien blogissa sananlaskun:

 

Joka toiselle lainaa, ei itsekkään jää ilman.

Kiinnostaisiko sinua kirjoittaa blogitekstejä tai muuta materiaalia yhteiseen alustaan?

Jos olet kiinnostunut yhteisestä yrittämisestä tai sinulla on visio yritystoiminnasta, niin me voisimme olla sinulle apuna, tukena ja kumppaneina matkalla. Blogien kirjoittaminen on muuten tärkeä asia kun halutaan säästää markkinointikuluissa, ja mitä enemmän sivustolla on laadukasta sisältöä niin aina vain parempi! Jos olet lukenut yrittäjien blogia tähän asti niin pysähdyppä hetkeksi ajatuksen äärelle – mitä haluaisin sanoa yrittämisestä tai mitä semmoista minulla olisi annettavaa mistä voisi olla hyötyä myös muille? Jos ajattelet näin, niin oleppa vaikka meihin yhteydessä!

Tässä tällä kertaa kaikki – tässä kävin lyhyesti läpi muutamia mielestäni tärkeitä seikkoja yritystoimintaan liittyen. En tiedä oletko niistä samaa mieltä, mutta minulle ne ovat arvoja ja asenteita, joita haluan vaalia yritystoiminnassa. Toivon että sinusta lukijani tulee blogiemme seuraaja, yrityksemme asiakas, tai vaikkapa yrityksemme osakas oman liikeideasia kanssa.

Jos olet uusi yrittäjän polulla tai mietit sitä, niin haluan suositella sinulle hyvää sivustoa meidän lisäksi. Tässä suomen yrittäjien sivusto – se kannattaa laittaa ylös muistiin. https://www.yrittajat.fi/

Palataan astialle ja minulle voi myös soittaa sivustolla näkyvien numeroiden kautta. T: Kim

Yrittäjien blogi on avain asioiden hahmottamiseen