Soitappa tästä

Ravintolalle online tilausjärjestelmä

Kalakuninkaat ravintolalle online tilausjärjestelmä

Asiakkaamme halusi itselleen toimivan ja kohtuuhintaisen järjestelmän vauhdittaakseen yrityksensä kalasesonki myyntejä. Ravintolan online tilausjärjestelmä palvelee kolmea tarkoitusta kalakuninkailla. Se mahdollistaa sujuvan ennakkotilauksen, Asiakkaat voivat varata ruoan saapuessaan ravintolalle. Sivustolla on helppo päivittää aukioloaikoja, sekä menu listausta. Ravintolan online tilausjärjestelmä info

Saatuamme työtehtävän ja riittävät tiedot työn aloittamiseen integroimme järjestelmän noin viikon kuluessa osaksi verkkosivuja ja facebook ympäristöä.

Millä tavoin ravintolalle online tilausjärjestelmä on hyödyllinen?

Ravintolan online-tilausjärjestelmä voi olla hyödyllinen monin tavoin. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten ravintola voi hyötyä online-tilausjärjestelmästä:

  1. Helppous: Asiakkaat voivat tilata ruokaa suoraan verkkosivuiltasi tai mobiilisovelluksesta, mikä tekee tilauksen tekemisestä helpompaa ja nopeampaa. Tämä voi lisätä asiakkaiden tyytyväisyyttä ja auttaa lisäämään liiketoimintaasi. Suurin tilaajakunta käyttää nykyään mobiilia etsiessään palveluja ja tuotteita itselleen.
  2. Lisämyyntiä: Online-tilausjärjestelmän avulla voit tarjota lisäpalveluita, kuten toimituksen, mikä voi lisätä liiketoimintaasi.
  3. Parempi tuottavuus: Online-tilausjärjestelmän avulla voit tehostaa tilausprosessia ja vähentää manuaalista työtä, mikä voi parantaa tuottavuuttasi.
  4. Parempi tietojen hallinta: Online-tilausjärjestelmän avulla voit seurata tilauksia ja analysoida asiakastietoja paremmin, mikä auttaa sinua ymmärtämään asiakkaidesi tarpeita ja lisäämään liiketoimintaasi.

Lainauksia

Ensimmäinen askel on tuoda online-tilaukset asiakkaiden saataville, jotta niitä voitaisiin käyttää tulojen lisäämiseksi. Verkkotilaaminen on edelleen laajalti saatavilla, mutta ei läheskään yhtä suosittu nuorempien sukupolvien keskuudessa, jotka hyödyntävät täysimääräisesti tilaamista ennakkoon.

Monissa ravintoloissa mobiilitilaukset ovat olemassa paikan päällä – ja joskus itsenäisen sovelluksen muodossa. On kuitenkin tärkeää huomata, että mobiilisovelluksen rakentaminen ja ylläpito erityisesti ravintoloiden verkkomyyntiä varten voi olla melko kallis hanke. Ellet ole elintarvikeketjun tai suuren yrityksen sidosryhmä, tämä ei luultavasti ole kustannustehokkain vaihtoehto tuoda mobiilitilaukset asiakkaiden saataville. (lainauksen lähde: https://www.snappmeal.com/blog/10-olennaista-vinkkia-ravintolan-online-myynnin-lisaamiseen )

Meidän palvelumme kautta palvelu on saatavilla huokeasti, nopeasti ja varmatoimisesti mobiiliin ja jaettuna sovelluksena. Hinta on asennus 200€ + 10€/kk – tutustu tästä palvelumme sisältöön. Ravintolan tilausjärjestelmä | 2023 (bluepeak.fi)

Ravintolalle online tilausjärjestelmä lisää tuottavuutta monin tavoin.

  1. Säästää aikaa: Asiakkaat voivat tilata ruoan verkossa, mikä säästää aikaa, jonka he viettäisivät jonottamassa tai odottaessaan palvelua. Tämä tarkoittaa, että ravintolan henkilökunta voi keskittyä tarjoamaan palvelua muille asiakkaille ja valmistamaan ruokaa nopeammin.
  2. Lisää myyntiä: Online tilausjärjestelmän avulla ravintola voi tarjota ruokaa myös kotiinkuljetuksena tai noutona, mikä lisää myyntiä ja saattaa tavoittaa uusia asiakkaita, jotka eivät muuten välttämättä asioisi ravintolassa.
  3. Vähentää virheitä: Online tilausjärjestelmän avulla asiakkaat voivat tehdä tilauksensa selkeästi ja tarkasti, mikä vähentää virheiden riskiä ja helpottaa henkilökunnan työtä.
  4. Tehostaa maksuja: Online tilausjärjestelmän avulla asiakkaat voivat maksaa ruoan verkossa, mikä tehostaa maksuja ja säästää aikaa.
  5. Tarjoaa tietoa: Online tilausjärjestelmän avulla ravintola voi kerätä tietoa asiakkaiden tilauksista ja mieltymyksistä, mikä auttaa ravintolaa kehittämään palvelua ja tarjoamaan asiakkaille heidän toiveitaan vastaavia tuotteita.

Ravintolalle online tilausjärjestelmä luo tehokkuutta

Kun mietit ravintolalle online tilausjärjestelmää…

Monet ravintola-alan online-tilausjärjestelmät ovat suhteellisen helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu niin, että niitä on helppo käyttää niin asiakkaille kuin ravintolan henkilökunnalle.

Jokaisella järjestelmällä on kuitenkin omat ominaisuutensa ja toimintatavat, joten jotkut saattavat olla hieman hankalampia käyttää kuin toiset.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia järjestelmän käytössä, suosittelen ottamaan yhteyttä järjestelmän tarjoajaan tai etsimään verkosta lisätietoja ja apua. Monet järjestelmät tarjoavat myös asiakastukea, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat ja vastaamaan kysymyksiisi.

Meillä tilausjärjestelmässä palvelee sinua

Kim Auvinen

Bluepeak Oy:n verkkoliiketoimien johtaja

Tutustu ulkoasuun [restaurant-menu-and-ordering ruid=”3a846a5b-3569-4f46-9846-4d3479697f97″]

Sinua saattaa kiinnostaa

Kirjanpito yritykselle

Kirjanpito yritykselle

Kirjanpito yritykselle Yrityksen kirjanpito on tärkeä osa yrityksen hallintoa ja talouden seurantaa. Kirjanpito sisältää tietoja yrityksen...

Accounting for business

Accounting for business

Accounting for business Company accounting is an important part of company management and financial monitoring. The accounts contain information on...