Bluepeak Oy – kun hinta ja laatu kohtaavat.

Unelmiesi kotisivut juuri sellaiset kuin tarvitset

Helppokäyttöisyys

Kotisivuja on äärimmäisen helppo päivittää.

Plesk paneeli

Kotisivujen hallintapaneeli on luotettavissa kantimissa.

Varmuuskopiointi

Pleskissä voit luoda tarvittaessa aina helposti varmuuskopion.

Skaalautuvuus

Kotisivujasi voit laajentaa tarpeidesi mukaan.

Riittävästi resursseja

Laajenna resursseja, kun sivustosi liikenne alkaa kehittymään.

Automatisoituja prosesseja

Jotakin kannattaa jättää automatiikalle.

Kotisivu arkkitehtuurimme

Kotisivujen hinta ja laatu

Kotisivujen hallinnointi on fiksua keskittää.

Kotisivujen hallinnointi on olennainen osa verkkoläsnäolon hallintaa. Keskitetty hallinnointi helpottaa sivuston päivityksiä, sisällön lisäämistä ja ylläpitoa. Tämä tehostaa toimintaa ja varmistaa, että sivusto pysyy ajan tasalla ja käyttäjille houkuttelevana. Keskitetty hallinnointi on avain tehokkaaseen ja sujuvaan verkkosivustojen hallintaan.

Kun haluat saada vastauksen yhdestä paikasta.

Kim Auvinen on toimitusjohtaja yrityksessä bluepeak Oy. Hän tekee kotisivuja, sekä kirjanpitoa yrityksille.

Kim Auvinen

Verkkosivujen rakentaminen ja ylläpito.

€200 + €10 Uusi kotisivu + kk-hosting maksu

Domain + Hosting + Onepager

Ylläpito

Kotisivut tukemassa kasvua

Kotisivut joilla myös asiakkaat käyvät.

Kotisivut, joilla on vilkas liikenne, ovat olennainen osa menestyvää verkkoläsnäoloa. Tämä johtuu korkealaatuisesta sisällöstä, hyvästä hakukonenäkyvyydestä tai vahvasta brändistä. Etsitkö kotisivuja, jotka tukevat asiakasvirtaa yrityksellesi?

Yksinkertaisuus

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kotisivuihin liittyen. Et tarvitse monia toimittajia eri palveluille. Bluepeak ONE palvelu.

blank

Tehokkuus

Bluepeak ONE palvelu ja osaaminen tuo synergiaetuja, sekä tehokkuutta verkkoliikentoiminta ympäristössä. Kotisivupalvelu, jonka kanssa ei tarvitse tapella.

blank

Laadukkuus

Emme ole keskittyneet kaikkialle, vaan olemme rakentaneet verkkosivuarkkitehtuurimme laadukkaiden osien ympärille. Voit huoletta nauttia upeista kotisivuista pitkään!

Yksinkertaisesti, tehokkaasti & laadukkaasti

Yrityksen kotisivujen menestyksen kulmakivet ovat yksinkertaisuus, tehokkuus ja laadukkuus. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tarjoaa miellyttävän kokemuksen kävijöille. Tehokas sisältö ja toiminnallisuus tyydyttävät kävijöiden tarpeet nopeasti. Laadukas sisältö ja ammattimainen ulkoasu vakuuttavat kävijät ja heijastavat yrityksen luotettavuutta.

Kasvua ja näkyvyyttä

Haluatko kasvua liiketoiminnalle?

Verkkosivujen näkyvyys on keskeinen tekijä liiketoiminnan kasvussa. Korkeampi sijoitus hakukonetuloksissa houkuttelee enemmän kävijöitä, mikä lisää mahdollisuuksia asiakkaiksi ja myyntiin. Lisäksi näkyvyys luo bränditietoisuutta ja luottamusta, mikä voi johtaa pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja positiiviseen maineeseen.

Verkkoliiketoiminnan johtaja

Kim Auvinen

0%
99%
0%
0%
0%

Verkkosivut ja hakukoneoptimointi

Täällä ollaan! Anna yrityksellesi näkyvyyttä.

Kotisivujen näkyvyys on keskeinen tekijä digitaalisessa markkinoinnissa. Hakukoneoptimoinnilla (SEO) varmistetaan sivuston korkeampi sijoittuminen hakutuloksissa, mikä lisää näkyvyyttä. Sisällön laadukkuus ja relevantti avainsanojen käyttö ovat avainasemassa. Lisäksi sosiaalisen median markkinointi ja linkkien rakentaminen voivat parantaa näkyvyyttä entisestään. Mitä enemmän näkyvyyttä, sitä paremmat mahdollisuudet sivuston menestykselle. Meidän kanssamme onnistut!

Perustason optimointi kaikille sivuille

Lupaamme yli 80 indeksi arvon kaikille sivuillemme, jotka määritellään näkyväksi hakukoneoptimoinnissa. 

Tuloksien seuraaminen

Vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, mikäli haluat itse edistää sivustojesi näkyvyyttä verkossa.

Tässä on kuva kotisivut esittelystä. Kuvassa kotisivut on ryhmitelty modernisti ja luovat laadukkaan vaikutelman.

Kun pohdit kotisivuja tai verkkokauppaa

Olemme panostaneet toimivaan kokonaisuuteen, jolla jokainen asiakas saa tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Verkkosivuprojektimme toteutetaan asiakasta kuunnellen, kuitenkin ymmärtäen sen että jotkin asiat me tiedämme paremmin. Meiltä saat tietoa ja toteutusta parhaisiin ratkaisuihin kotisivuprojekteissa.

Kunnia-asiamme
LYHYT VASTEAIKA
||
LAAJA SKAALAUTUVUUS
||
KÄYTÄNNÖLLISYYS
||
HARKITTU ARKKITEHTUURI

Wordpress

Maailman käytetyin kotisivu alusta.

WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on maailman suosituin verkkosivustojen alusta. Sen avulla käyttäjät voivat luoda ja hallinnoida verkkosivuja ilman syvällistä ohjelmointitaitoa. WordPress tarjoaa käyttöön laajan valikoiman teemoja ja laajennuksia, jotka mahdollistavat sivustojen räätälöinnin ja toiminnallisuuksien lisäämisen. Alusta on erityisen suosittu blogien, yrityssivustojen ja jopa monimutkaisempien verkkokauppojen keskuudessa, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisiin tarpeisiin.

blank

Wordpress friendly

Meidän kokonaisuutemme on rakennettu wordpressin ja Divi teeman ympärille. Näin kotisivusi ovat helposti muokattavat ja laajennettavat.

Woocommerce

Skaalaus ja toiminnallisuus verkkokaupassa.

WooCommerce on suosittu avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka toimii WordPressin laajennuksena. Sen avulla käyttäjät voivat muuntaa WordPress-sivustonsa täysin toimivaksi verkkokaupaksi. WooCommerce on erittäin skaalautuva, mikä tarkoittaa, että se voi kasvaa yhdessä liiketoiminnan kanssa, aina pienistä käsityökaupoista suuriin monikansallisiin yrityksiin.

Toiminnallisuuden osalta WooCommerce tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joita voidaan laajentaa ja mukauttaa laajennusten avulla. Perusominaisuuksiin kuuluvat tuotehallinta, varastonhallinta, automaattiset verolaskelmat, integraatioita maksutapojen käsittelyyn, ja asiakkaan tilinhallinta. Lisäksi saatavilla on lukuisia laajennuksia esimerkiksi SEO-optimointiin, markkinointityökaluihin, ja edistyneisiin analytiikkatoimintoihin.

Koska WooCommerce pohjautuu WordPressiin, se hyötyy myös tämän alustan joustavuudesta ja laajasta tukiyhteisöstä, mikä mahdollistaa käytännössä rajattomat mukautusmahdollisuudet. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon yrityksille, jotka tarvitsevat räätälöidyn ja skaalautuvan verkkokaupparatkaisun.

  • Monipuolisuus
  • Kaikki maksutavat
  • Toimitustavat
  • Myy kaikkialle maailmaan
  • Verkkokauppa laajenee mukanasi

Divi teema

Kotisivuteema ja rakentaja.

Divi on yksi suosituimmista WordPress-teemoista, jonka on kehittänyt Elegant Themes. Se tarjoaa käyttäjille visuaalisen vedä ja pudota -rakentajan, jonka avulla verkkosivuja voi suunnitella intuitiivisesti ja ilman koodaustaitoja. Divi on erityisen tunnettu monipuolisuudestaan ja mukautuvuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan sekä aloittelijoiden että ammattilaisten keskuudessa.

Divin pääominaisuus on sen sisäinen Divi Builder, visuaalinen sivurakentaja, joka mahdollistaa monimutkaisten asetteluiden ja muotoilujen luomisen käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Käyttäjät voivat valita valmiista asettelupohjista tai luoda omia uniikkeja sivuja alusta alkaen. Rakentaja tukee sekä etu- että takapäämuokkausta, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nähdä muutokset reaaliajassa.

Divi tarjoaa myös laajan valikoiman moduuleja, kuten teksti, kuvat, painikkeet, galleriat ja blogisyötteet, joita voidaan räätälöidä ja yhdistellä luovasti. Teeman mukauttaminen ulottuu yksittäisistä sivuelementeistä sivuston laajuisiin asetuksiin, kuten fontteihin, väreihin ja ulkoasuun.

Lisäksi Divi on optimoitu suorituskyvyn ja hakukoneiden näkyvyyden kannalta, sisältäen responsiivisen suunnittelun, joka varmistaa, että sivusto näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Elegant Themes tarjoaa myös laajan tukiverkoston ja resurssikirjaston, joka auttaa käyttäjiä hyödyntämään teeman kaikkia ominaisuuksia. Tämän ansiosta Divi on varteenotettava työkalu verkkosivujen rakentamiseen monenlaisille käyttäjille.

Huippu tyytyväiset asiakkaamme

Parasta hinta-laatu suhdetta!

blank
D.T.
Sähköinen kirjanpito ja verkkosivut

"Luotettava kumppani!"

Yrityksen kanssa on erittäin mukava asioida, sekä Kim on ollut luotettava kumppani. Ainahan joskus voi tulla ikävä tilanne vastaan kirjanpidossa tai kotisivuilla, mutta ne...
Read More
D.T.
Calani Inc. Oy
Sähköinen kirjanpito ja verkkosivut

"Luotettava kumppani!"

Yrityksen kanssa on erittäin mukava asioida, sekä Kim on ollut luotettava kumppani. Ainahan joskus voi tulla ikävä tilanne vastaan kirjanpidossa tai kotisivuilla, mutta ne on aina onnistuttu hoitamaan hyvin. Palvelujen hinta-laatu suhde on suorastaan erinomainen.  
D.T.
D.T.
Calani Inc. Oy
Markus
Verkkosivut ja ajanvarauskalenteri

"Helppoa ja asiantuntevaa"

Palvelu oli todella helppoa ja asiantuntevaa. Laatu vastasi reilusti hintaa, sekä sivuistua tuli hienommat kuin osasin odottaa. Suosittelen vilpittömästi yhteistyötä.  
Markus L.
Verkkosivut ja ajanvarauskalenteri

"Helppoa ja asiantuntevaa"

Palvelu oli todella helppoa ja asiantuntevaa. Laatu vastasi reilusti hintaa, sekä sivuistua tuli hienommat kuin osasin odottaa. Suosittelen vilpittömästi yhteistyötä.  
Markus
Markus L.
Janne K
Woocommerce verkkokauppa

"Hinta-laatusuhde täysi 10"

Kimin kanssa asiat sujuivat joustavasti, sekä yritys pysyi toimituslupauksessaan toimittaa 10 000 kpl verkkokauppa. Asiat etenivät sujuvasti ja jos jotain huolia tuli matkalla ne saatiin ratkaistua...
Read More
Janne K.
Woocommerce verkkokauppa

"Hinta-laatusuhde täysi 10"

Kimin kanssa asiat sujuivat joustavasti, sekä yritys pysyi toimituslupauksessaan toimittaa 10 000 kpl verkkokauppa. Asiat etenivät sujuvasti ja jos jotain huolia tuli matkalla ne saatiin ratkaistua joustavasti. Hinta laatusuhde palvelulle täysi 10. Muuta: Tämmöisissä hankkeissa on hyvä sopia väljä aikataulu, jottei tule turhia kiireitä deadlinen kanssa. Parempi rauhassa testata ja sitten lanseerata aloitus. Ja Kimin kanssa saatiin homma sulavasti maaliin. Mietimme jatkossa uusia projekteja Kimin kanssa.  
Janne K
Janne K.
Kalakuninkaat
Verkkosivut ja Ravintola Online

"Nopeus"

Palvelusta oli helppoa ja mutkatonta sopia. Yrityksenne reagoi todella nopeasti nettisivujen ja verkkokaupan kanssa. Vain positiivista sanottavaa yhteistyön aikana. Puhelin käteen ja soittoa yritykseen ja voit...
Read More
Tommi A.
Verkkosivut ja Ravintola Online

"Nopeus"

Palvelusta oli helppoa ja mutkatonta sopia. Yrityksenne reagoi todella nopeasti nettisivujen ja verkkokaupan kanssa. Vain positiivista sanottavaa yhteistyön aikana. Puhelin käteen ja soittoa yritykseen ja voit keskittyä jatkossa yrityksen pyörittämiseen tietäen että kotisivut toimivat! Ravintolan verkkosivut
Tytti L
Ajanvarauskalenteri

"Palvelutaso!"

Palvelu oli helppoa, mutkatonta, nopeaa. Nopeus toimituksessa yllätti! Hinta oli edullinen palvelutasoon nähden. Suosittelen ottamaan yhteyttä. Oikea vaihtoehto löytyy varmasti keskustelemalla yrityksen kanssa.
Tytti
Markkinointi (alihankkija)
Ajanvarauskalenteri

"Palvelutaso!"

Palvelu oli helppoa, mutkatonta, nopeaa. Nopeus toimituksessa yllätti! Hinta oli edullinen palvelutasoon nähden. Suosittelen ottamaan yhteyttä. Oikea vaihtoehto löytyy varmasti keskustelemalla yrityksen kanssa.
Tytti L
Tytti
Markkinointi (alihankkija)
Jack Doe

"Highly Recommended"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Jack Doe
Company Name

"Highly Recommended"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Jack Doe
Jack Doe
Company Name
Ethan Doe

"Best and Fast Services"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Ethan Doe
Company Name

"Best and Fast Services"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Ethan Doe
Ethan Doe
Company Name
Michael Doe

"Best Quality Services"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Michael Doe
Company Name

"Best Quality Services"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Michael Doe
Michael Doe
Company Name
Olivia Doe

"Very Humble Doctors"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Olivia Doe
Company Name

"Very Humble Doctors"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Olivia Doe
Olivia Doe
Company Name
Lucas Doe

"Excellent Servcies"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Lucas Doe
Company Name

"Excellent Servcies"

Adipiscing elit maecenas vel egestas leo borbi non sollicdin nisi vurabitur id lectus ut ligula iaculis laoreet tincidunt eget lorem. Nam eget enim et justo bibendum pulvinar.
Lucas Doe
Lucas Doe
Company Name

Yrityksesi ja tarpeesi kokoista palvelua

Tuomme parhaat ratkaisut käyttöösi.