loading...

Responsiiviset verkkosivut

Yrityksille, organisaatioille ja Yksityishenkilöille


Olipa mielessäsi uuden kotisivuprojektin aloittaminen, olemassa olevan tuotteesi tuominen esille tai vaikka verkkosivujen ilmeen uudistaminen, oikea yhteistyökumppani tehtävään on kaikki kaikessa. Toteutamme sekä pieniä että isoja verkkosivu- ja kampanjasivuprojekteja.

Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat asiat. Pääset myymään tai esittelemään palveluitasi jo muutaman viikon sisällä.

Tiesitkö että meillä ensimmäinen iteraatio, eli valmiiden verkkosivujesi demo, on aina ilmainen, joten pahimmassakin tapauksessa menetät vain 20 minuuttia ajastasi.


700€

Organisaatioille ja yksityishenkilöille jotka tarvitsevat helpon, hienon ja toimivan tuote- esittely- tai kampanjasivun. (hinta ei sis. alv 24%)
kaupallisesti tehokas ja kaunis kotisivu, joka kertoo palveluista ja yrityksestäsi.
Oletpa sitten tekemässä sivuasi täysin alusta tai muokkaamassa vanhaa uudempaan, meidän toimintaperiaatteina ovat aina hyvä asiakaskonversio ja sisältöstrategia sekä toimiva design. Sulava ja nopeatoiminen nettisivu on meidän päämäärämme, johon pääsemme monilla säädöillä ja optimoinneilla. Tämä kaikki pääsee tärkeään rooliin yrityksenne kasvaessa ja sivuston laajentuessa.
Responsiivinen, Retina-ready design
Uskomme että ylivoimaisesti suurin ja epäreiluin valttimme alalla on varovainen ja tarkka huomio järjettömään määrään yksityiskohtia. Huomiomme asiakkaitamme kohtaan on lyömätön. Kaikki verkkosivumme ovat responsiivisia ja ns. "retinavalmiita"
Kaikki peruselementit kohdallaan
Blogi, uutiskirje ja helppo kontaktoiminen ovat monien kotisivujen perusteita. Peruspilareina voit valita olomuodon ja tavan joilla ne ovat sisällytettyinä sivustoon.
Sisältösi helposti päivitettävissä
Käymme läpi ja suunnittelemme sisältöstrategian. Jos haluat että mietimme sisällön yhdessä, niin kerro siitä meille suoraan. Rakennamme sivumme puhtaalla HTML/CSS/JavaScript pohjalla, tai WordPress/PencilBlue CMS:llä. Kullakin ratkaisulla on omia etuja sisällönpäivitystä ja skaalausta ajatellen.

Kuinka, kauanko, miten, milloin? Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.


Päivitämme tätä osiota tasaisin väliajoin, jotta saat nopeita vastauksia kysymyksiin jotka tulevat mieleesi heti ensimmäisinä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota rohkeasti yhteyttä ja palaamme luoksesi mahdollisimman pian!
Kauanko tämä kestää?
Tapaamisessa tutkimme yhdessä, minkälainen kokonaisuus sinulle sopii parhaiten. Jos sisältösi ei ole vielä valmiina, lähetät tai tilaat sen meiltä. Sen jälkeen lähetämme sinulle prototyypin joka sinun tulisi ensin hyväksyä. Tämän jälkeen verkkosivu koodataan ja testataan. Pieni kokonaisuus yleensä kestää vähemmän kuin 2 viikkoa, joskus jopa vain 5 päivää. Jotkut projektit kestävät kuukausia riippuen asiakastarpeista. Esimerkiksi viisisivuinen kotisivu, jossa on yhteydenottolomake ja valmis sisältö rakentuu 1 viikossa.
Paljonko tämä maksaa ja voiko minulle aiheutua tästä lisäkuluja?
Kiinteä hinta, jonka näet +alv sisältää prototyypin suunnitellun (balsamiq ja kuva prototyypit), 1 täysversio-iteraation, testaamista, käyttöönottokoulutusta ja s-postin säätämistä. Jos syystä taikka toisesta joudumme tekemään useampia iteraatioita ja muutoksia, kerromme siitä teille selvästi ja ajoissa.
Entäs hakukone-optimointi?
On olemassa monia yrityksiä, jotka lupaavat parasta SEO:ta ja Google näkyvyyttä. Totuus on, että hyvä hakukoneoptimointi tarvitsee korkealuokkaista sisältöä ja jatkuvaa työtä. Tämä pitää paikkaansa erityisen hyvin, jos alasi on kilpailtu myös internetissä. Sivunrakennusvaiheessa on mahdollista hyödyntää kaikki yleinen SEO (Search Engine Optimization), jotta sivusto toimii hyvin kaikissa hakukoneissa. Lisäämme sisällön tavalla, jolla hakukoneet indeksoivat ja vastaanottavat sen tehokkaasti. Toisaalta tavoittelet tietenkin aitiopaikkaa alallasi, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin ja kysymääm meiltä tavoista parantaa näkyvyyttäsi verkossa.

Huolenpito

Tarjoamme omasta puolestamme hosting-palvelua, sekä verkkosivun huolenpitotukea, jossa joko autamme sisällön lisäämisessä kuukausittain tai lisäämme sen puolestasi. Verkkosivut toimivat 99.99% ajasta ja sähköpostit kulkevat Google Apps:in kautta muodossa nimi@yrityksesi.fi.
BlueMini
Pienille blogeille ja verkkosivustoille
 • Kaikki tavalliset hosting palvelut, joissa voit hallita ja asentaa kaiken itse
 • 24/7 hosting-tuki,1 Gb levytilaa, 4GB liikennettä
 • 1 domain nimi
 • FTP,CPanel ja Softaculous
 • Varmuuskopiot ja turvapäivitykset tapahtuvat tasaisin väliajoin
15
per kuukausi
BlueGrowth
Verkkokaupoihin ja sivustoihin joihin tarvitaan myös kuukausittaista ammattilaisen tukea
 • Kaikki BlueMinissä, mutta sen lisäksi
 • Olemme käytettävissäsi 2 tuntia kuukaudessa
 • SSH access, Rajaton verkkosivuliikenne
 • 2 Google tiliä
 • 20GB liikennettä
23
per kuukausi
Tuntihinta
Meidän osaamisemme saa käyttöön ennaltamääritettyyn tuntihintaan
 • Olemme käytettävissänne kaikkialla!
 • Markkinointiin ja sähköpostiin liittyvä konsultointi
 • Ominaisuuksien rakentaminen sivustoon
 • Bugejen korjaus ja optimointi
 • Materiaalin päivittäminen
25
per tunti (+alv)
* Kaikkiin hintoihin tulee lisäksi ALV 24%. Yleinen hosting-tuki kuuluu kaikkiin paketteihin. Verkkosivun laajemmat päivitykset toimitetaan erikseen.

Miten toimimme

Käytämme uusimpia tekniikoita, jotta verkkosivun suunnittelu ja rakentaminen sujuisi nopeasti ja vaivatta.

Meillä on pitkä tarkistuslista tehtävistä joita pitkin kuljemme valmista verkkosivuasi kohti. Näin voimme taata että jokaisessa projektissa huomioimme kaikki asiat.
Voitte ottaa yhteyttä lähettämällä viestiä tai soittamalla. Kun saamme käyttöön toimitilat, niin toivotamme teidät tervetulleiksi myös käymään!

Muiden yritysten sijaan toimitamme ensimmäisen toimintakykyisen version kotisivuista ilman mitään kuluja. Ihan tosi.

Anna meille halutessasi linkki vanhaan sivustoon ja kirjoita haluamasi sisältö paperille. Ensimmäisellä tapaamisella näytämme sinulle hybridiversion, joka toimii jo siinä vaiheessa! Jos haluat muuttaa osia sivustossa niin se onnistuu helposti kertomalla.
Se, että tapaat meidät, on täysin maksutonta, eikä se myöskään sido mihinkään. Pahinta, mitä voi tapahtua on, että menetät 20 minuuttia ajastasi. Voimme myös sopia Skype-tapaamisesta tai tulla paikan päälle. Kuulostaa mahtavalta, eikö?

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs
On täysin tavallista, että vaihdamme sivulla melkein kaiken ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Jos päätät tehdä yhteistyötä kanssamme ensimmäisen täysin maksuttoman iteraation jälkeen, me allekirjoitamme sopimuksen ja keräämme kaiken tarvittavan datan ja tiedon sekä kysymme tärkeitä lisäkysymyksiä. Tämän jälkeen voimme toden teolla parantaa verkkosivua juuri sinun tarpeitasi ja asiakkaitasi palvelevaksi kokonaisuudeksi.
Tässä aiomme tarjota sinulle tarkat mallinnokset sinun tulevasta uudesta verkkosivustasi ja rakentaa sen palautteesi mukaisesti. Testaamme sivusi erilaisissa selaimissa ja ympäristöissä, jotta tiedämme, että sivustosi toimii moitteettomasti. Saatamme tässä vaiheessa jo kysellä meitä lähellä olevien ihmisten mielipiteita sivuston toimivuudesta ja ulkonäöstä, jotta tiedämme tekevämme asiat varmasti oikein.

Haluamme olla ylpeitä tuloksesta, jonka teemme. Asiakas näkee vastinetta rahalle, jonka on työhön sijoittanut.

Santeri Liukkonen
Tuloksena tulet saamaan verkkosivun, joka on nopea, sulava ja täysin skaalautuva kaikilla nykyaikaisilla selaimilla ja laitteilla. Design on pikselitarkkaa.
Sivustosi luo kävijälle hyvän käyttäjäkokemuksen ja ennen kaikkea toimii sinun uutena tehokkaana vuorovaikutuskanavanasi.

Etsimme pitkäaikaisia kumppanuuksia, joista molemmat osapuolet hyötyvät pitkälläkin aikajänteellä.

David Tsalani
Tarjoamme teille tuen ja yksinkertaisen tavan päivittää sekä ylläpitää uutta kotisivuanne. Meidän huolenpitopaketilla voit unohtaa kaikki ikävät email- ja wordpress-ongelmat bugeineen. Meillä on oma hosting, varmuuskopiointi ja tekninen tuki palvelemassa 24/7.
Tavallinen pakettimme sisältää aina yhden Google Apps- tilin, jotta voit aloittaa maailman parhaimman sähköposti- ja business-sovelluspaletin käytön vaikka heti. Tämä siis tarkoittaa toimivaa kalenteria, sähköpostia ja pilvitallennustilaa yli vaativienkin tarpeiden.

Töitämme

Alapuolella näet muutamia viimeisimmistä projekteistamme. Paina ilmestyvää linkkiä päästäksesi sivulle.

Ota yhteyttä 24/7

Autamme ja ohjaamme sinua niin paljon kuin pystymme, sillä olemme luultavasti itsekin olleet joskus vastaavassa tilanteessa. Ratkaisu voi olla lähempänä kuin luuletkaan.
Paina soittaaksesi
Yritys
Y-tunn. 2487797-4
Pasilanraitio 10 D, 00240 Helsinki
Kaikki kentät ovat pakollisia